powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Με εκατέρωθεν πυρά για την φορολόγηση των τραπεζών ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού

Με αναφορές για θεματοφύλακες των τραπεζών, σε νομοσχέδια που ήταν κρυμμένα στα συρτάρια για χρόνια και στη διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάρρευση της οικονομίας και την πανδημία, ξεκίνησε η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Οι αρχηγοί κομμάτων στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν σε διάφορα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, με τα τρία κόμματα της συμπολίτευσης και τον Δημοκρατικό Συναγερμό να αναφέρουν πως θα υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό και το ΑΚΕΛ να αναφέρει πως θα τον καταψηφίσει. 

Τη δεύτερη ημέρα θα τοποθετηθούν τα μέλη του Κοινοβουλίου και την τρίτη ημέρα θα κλείσουν τις συζητήσεις οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Μετά τις συζητήσεις, η Ολομέλεια της Βουλής θα περάσει στην ψήφιση των τροπολογιών και στη συνέχεια θα περάσει στην ψήφιση του κυβερνητικού νομοσχεδίου και των τροπολογιών των κομμάτων. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;