powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ανακοίνωσε τους δύο πρώτους υποψήφιούς της για τις Βουλευτικές η ΕΔΕΚ-Κλείδωσε την περασμένη Δευτέρα το ψηφοδέλτιο Πάφου

Τους δύο πρώτους υποψήφιούς της για τις Βουλευτικές Εκλογές, ανακοίνωσε η ΕΔΕΚ, για την επαρχία Πάφου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για τον Ιδιοκτήτη του Κουρείου, Παναγιώτη Καραγιάννη και τον καθηγητή Πληροφορικής, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, Πέτρο Στυλιανάκη.

Στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι υποψήφιοι του κόμματος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ψηφοδέλτιο της Πάφου έχει κλείσει, στην επίσκεψη της ηγεσίας, την περασμένη Δευτέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν αποχωρεί από την συμπολίτευση η ΕΔΕΚ-«Υπάρχουν όμως κάποιες φωνές που θεωρούν ότι η συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση έχει κόστος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;