powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η καταδίωξη της Δήμητρας Αλεξανδράκη: «Bλέπω έναν αστυνομικό φάρο και δύο άνδρες φόρμες και τσαντάκια»

«Πήρα το 112, όσο οδηγούσα. Δεν ανέβασα ταχύτητα. Με προσπερνάνε. Με το που επιβεβαίωσαν ότι είναι αστυνομικό το όχημα, πήγα προς το μέρος τους και τους ρώτησα: ρε παιδιά είναι δυνατόν; Με άφησαν και έφυγα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρόσφατα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βίωσε μια περιπετειώδη νύχτα όταν, ενώ οδηγούσε σε εναλλακτική διαδρομή λόγω αγροτικών μπλόκων, έπεσε θύμα καταδίωξης από ένα πολιτικό όχημα. 

Το μοντέλο περιέγραψε σε αναρτήσεις της στα social media ότι βρισκόταν σε έναν απομακρυσμένο δρόμο στο βουνό όταν ένα αυτοκίνητο άρχισε να την ακολουθεί και να της κλείνει το δρόμο.

Πανικοβλήθηκε και συνέχισε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα καλούσε την αστυνομία για βοήθεια.

Για την πρόσφατη περιπέτειά της με την αστυνομία μίλησε στο #ToΠρωινό του #ΑΝΤ1 η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ήθελα να πάω να ηρεμήσω σε ένα σπίτι στο βουνό για δύο ημέρες. Ένας φίλος μου, λοιπόν, μου είπε να πάω προς Βίλια και βγήκα από την έξοδο για Αττική Οδό. Στις στροφές πήγαινα σιγά και αυτός ήταν ο λόγος που κίνησα τις υποψίες για να με σταματήσουν, όπως μου είπαν μετέπειτα.

Στην ερημιά, λοιπόν, μέσα στα χωράφια, βλέπω έναν αστυνομικό φάρο και δύο άνδρες μέσα με τσαντάκια. Φορούσαν φόρμες και τσαντάκια. Έκοψα ταχύτητα, έβγαλα το κεφάλι μου από το παράθυρο και μου είπαν να σταματήσω δεξιά.

Εγώ αντέδρασα, είπα: περιμένεις με τέτοιο αυτοκίνητο να σταματήσω στην ερημία;. Είχα τρία σκυλιά μέσα στο αμάξι.

Πήρα το 112, όσο οδηγούσα. Δεν ανέβασα ταχύτητα. Με προσπερνάνε. Με το που επιβεβαίωσαν ότι είναι αστυνομικό το όχημα, πήγα προς το μέρος τους και τους ρώτησα: ρε παιδιά είναι δυνατόν; Με άφησαν και έφυγα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;