Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Άγιο Λέοντα Ζακύνθου, όπου ένα παιδί 18 μηνών δέχτηκε μοιραία επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το δίχρονο παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν πλησίασε τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος, για άγνωστο λόγο, του επιτέθηκε με μεγάλη αγριότητα, προκαλώντας βαρύτατα τραύματα.
Λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι οι γονείς κάλεσαν το ΕΚΑΒ σε πανικό, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο πατέρας του παιδιού ηλικίας 18 μηνών είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ η μητέρα του είναι Βρετανίδα και οι δύο τους διαμένουν εδώ και χρόνια στο νησί της Ζακύνθου.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, και οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη κινητοποιηθεί για να διερευνήσουν τις συνθήκες της επίθεσης. Οι γονείς κρατούνται από τις Αρχές.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για ανήλικη που έπεσε θύμα sex trafficking-Περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που ζούσε στην Ελλάδα
- Οι δολοφονίες που άλλαξαν τον χάρτη της Greek Mafia-Από τον αρχινονό Στεφανάκο μέχρι τον Ζαμπούνη που γάζωσαν με 97 σφαίρες
- Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο-Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου











