powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Νεκρός ο 56χρονος οδηγός λεωφορείου στη Πτολεμαΐδα που υπέστη ανακοπή-Επιβάτης ακινητοποίησε το όχημα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της πορείας του.

Το λεωφορείο, το οποίο είχε ξεκινήσει από την Πτολεμαΐδα με προορισμό τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, προσέκρουσε στις σιδερένιες προστατευτικές μπάρες, πριν καταλήξει εκτός δρόμου διότι ο οδηγός υπέστη ανακοπή την ώρα της διαδρομής.

Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι και να πάτησε φρένο, ακινητοποιώντας το λεωφορείο.

Οι γιατροί με τη διαδικασία της ΚΑΡΠΑ έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον 56χρονο οδηγό, ο οποίος κατέληξε λίγα λεπτά μετά. 

5340746212715172 image

 Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που επέβαιναν στο λεωφορείο είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;