powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Εριέττα Μανούρη: «Με κατέβαλε αυτή η συνεργασία πάρα πολύ ψυχολογικά. Πάθαινα κρίσεις πανικού»

«Μετάνιωσα που δήλωσα ότι έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο γιατί καμιά φορά δίνουμε φως και έμφαση σε πράγματα που είναι λίγο ανούσια. Ο μόνος λόγος που μίλησα ήταν πραγματικά για να βοηθήσω έστω έναν και έναν άνθρωπο που μπορεί να έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και φοβάται να μιλήσει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην μεγαλειώδη παράσταση #Αλεξάνδρεια στο #ΘέατροΠαλλάς, η Εριέττα Μανούρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα και στη δημοσιογράφο Φρόσω Κυριαζή.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι σειρές #ΆγριεςΜέλισσες, #Αγγελική, #Σασμός, #ΟρκοςΙΙ,  και #ΟΤιμωρός.

Η Εριέττα Μανούρη πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη δημοφιλή σειρά του #Mega, #ΜιαΝύχταΜόνο. 

Η  ηθοποιός μίλησε τόσο για το κόστος που είχε στην υγεία και στην ψυχολογία της μια δύσκολη συνεργασία όσο και για την απόφαση να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.

Έχω υπάρξει σε δύσκολη συνεργασία, και αυτό με κατέβαλε πάρα πολύ ψυχολογικά. Είχα κρίσεις πανικού, δεν ήθελα να πάω στη δουλειά μου. Πείσμωσα όμως και τα έβγαλα εις πέρας. Θεωρώ ότι ήταν ένα μάθημα γιατί από δω και πέρα έχω αλλάξει τα κριτήρια μου και όσο καλό κι αν μου φαίνεται το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, για μένα πια, το νούμερο ένα είναι οι άνθρωποι.

Μετάνιωσα που δήλωσα ότι έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο γιατί καμιά φορά δίνουμε φως και έμφαση σε πράγματα που είναι λίγο ανούσια. Δηλαδή βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Ο μόνος λόγος που μίλησα ήταν πραγματικά για να βοηθήσω έστω έναν και έναν άνθρωπο που μπορεί να έχει ζήσει κάτι παρόμοιο και φοβάται να μιλήσει.

 

 

;