powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Υπό επταήμερη «κράτηση» ο «πρόεδρος» της «κεντρικής επιτροπής προσφορών» στα κατεχόμενα για ρουσφέτι και κατάχρηση εξουσίας

Υπό 7ημερη αυτή τη φορά «κράτηση» τέθηκε στα κατεχόμενα ο «πρόεδρος» της «κεντρικής επιτροπής προσφορών», Σαλίχ Τζιάνσετς και η υπάλληλος Γιονέλ Αρμάν, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες «δωροδοκίας – ρουσφετιού» και «κατάχρησης εξουσίας» σε σχέση με αριθμό «δημοσίων» προσφορών για τις οποίες έδιναν πληροφορίες σε προσφοροδότες έναντι χρημάτων.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας λέχθηκε από τον «αστυνομικό» ανακριτή ότι λήφθηκαν 15 καταθέσεις για την υπόθεση και θα λάβουν ακόμη 12, ενώ βρέθηκαν στοιχεία με συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο του Τζιάνσετς σχετικά με τις υποθέσεις, τα οποία και πρέπει να μελετήσουν. Έρευνα γίνεται επίσης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των υπόπτων.

Στον τ/κ Τύπο αναφέρεται σήμερα ότι δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα αυτών που έκαναν το ρουσφέτι και ζητείται ν’ αποκαλυφθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;