«Μετά από το χρονικό διάστημα που είχαμε συμφωνήσει, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους. Με μπλόκαραν στα social media και εξαφανίστηκαν. Τότε κατάλαβα πως δεν επρόκειτο να δω ποτέ τα χρήματά μου ξανά»
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση της σύλληψης παλαιοημερολογίτη αρχιεπίσκοπος με την κοκαΐνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπάρξει μοντέλο και Youtuber, και πλέον κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά και μετανάστες.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που συνδέθηκαν στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο ιερέα βρίσκεται και ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός, ο οποίος έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής του.
Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι γνώριζε προσωπικά τον ιερέα επί αρκετά χρόνια και, όπως είπε, εκείνος κατάφερε να τον εξαπατήσει ζητώντας του χρήματα για δήθεν δικαστικά έξοδα.
Ωστόσο, τα χρήματα δεν επιστράφηκαν ποτέ. Όταν ο δημοσιογράφος επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του για να τα ζητήσει πίσω, βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήρη εξαφάνιση.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Ντίνα Νικολάου για ρασοφόρο ναρκέμπορο: «Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν υπήρξε ποτέ κάτι να με κάνει να υποψιαστώ»
- Η γνωριμία της Άννας Φόνσου με τον ιερέα που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με κέρδη 105.000 ευρώ
- Εξαπάτησε και την Έρρικα Πρεζεράκου ο παλαιοημερολογίτης αρχιεπίσκοπος με την κοκαΐνη: «Πεθαίνει η μητέρα μου!»
Ο Κώστας Τσουρός ξεκαθάρισε πως τότε δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι ο ιερέας μπορεί να εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες.
Είχα πολλά χρόνια επαφή μαζί του και κάποια στιγμή με εξαπάτησε. Μου ζήτησαν χρήματα λέγοντας ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους και χρειάζονταν βοήθεια για δικαστικά έξοδα. Επειδή μιλούσαμε για ιερέα, δεν υποψιάστηκα κάτι. Μου είπαν ότι θα μου τα επέστρεφαν μέσα σε 10 ημέρες.
Μετά από το χρονικό διάστημα που είχαμε συμφωνήσει, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους. Με μπλόκαραν στα social media και εξαφανίστηκαν. Τότε κατάλαβα πως δεν επρόκειτο να δω ποτέ τα χρήματά μου ξανά.











