Δεν έχουν περάσει πάρα μόλις δυο εβδομάδες από την ημέρα που ο Φειδίας Παναγιώτου ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος του, Άμεση Δημοκρατία και ήδη το πρώτο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του, ενημέρωσε μέσω ανάρτησης του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Μπάρο, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, φορώντας κουκούλα, δείγμα ότι ακολουθεί την στρατηγική του Φειδία Παναγιώτου ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος με μύτη παλιάτσου.
Στο βίντεο του αναφέρει πως, «δεν φοράνε όλοι κλέφτες μάσκα, μερικοί φοράνε γραβάτες και κουστούμια και κυβερνάνε τη χώρα μας. Γι' αυτό επέστρεψα στην Κύπρο, υπάρχει πόλεμος και πρέπει να πολεμήσω. Φως εναντίον σκοτάδι. Αλήθεια εναντίον ψέμα. Κυρίες και κύριοι, είμαι ο Δημήτρης Μπάρος και ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026, με το κόμμα της Άμεσης Δημοκρατίας, πλάι στον Φειδία».
Σημειώνεται ότι για να μπει κάποιος στο ψηφοδέλτιο της Άμεσης Δημοκρατίας όπως εξήγησε ο Φειδίας Παναγιώτου, θα πρέπει να υποβάλει αίτηση και στη συνέχεια να ψηφιστεί από τα μέλη της διαδικτυακής εφαρμογής που θα χρησιμοποιηθεί για την επιλογή των υποψηφίων.














