Με τον αγώνα ανάμεσα στη Fabricca ΕΝ Παραλιμνίου και τον Απόλλωνα ανοίγει απόψε στις 19:00 η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής της ECOMMBX Basket League, η οποία συνεχίζεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Απόψε στην Αίθουσα Παραλιμνίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στο Παραλίμνι με τον Απόλλωνα. Οι «βυσσινί» κέρδισαν τις πρώτες τους νίκες στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, ενώ ο Απόλλωνας είχε κερδίσει τον πρώτο του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική.
Η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με την ΕΘΑ και την TRIA EKA AEΛ BC να επιδιώκουν επάνοδο στις επιτυχίες. Η ομάδα της Έγκωμης μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια.
Την ίδια ώρα, στο Λευκόθεο, θα συγκρουστούν ΜΑD Διγενής Ακρίτας Μόρφου και Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» είναι οι μοναδικοί που διατηρούν το αήττητό τους, με το συγκρότημα της Μόρφου να το απώλεσε στην προηγούμενη αγωνιστική, οπότε και δέχθηκε την πρώτη ήττα του έπειτα από τρεις συναπτές νίκες.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής στις 17:00 στο Λευκόθεο θα αναμετρηθούν ΑΠΟΕΛ και Κεραυνός, δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο απολογισμό μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες. Αμφότερες, έχουν πάρει τρία ροζ φύλλα αγώνα.
Αργότερα, στις 18:00, στην αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Η «Κυρία» μέχρι στιγμής έχει μια νίκη, ενώ δεν πανηγύρισε ακόμη νίκη η ομάδα του Καϊμακλίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
Παρασκευή 31/10
Fabricca Ε.Ν. Παραλιμνίου - Απόλλων 19:00
Σάββατο 01/11
ΕΘΑ - TRIA EKA AEΛ BC 17:00
ΜΑD Διγενής Ακρίτας Μόρφου - Πετρολίνα ΑΕΚ 17:00
Κυριακή 02/11
ΑΠΟΕΛ - Κεραυνός 17:00
Ανόρθωση - Αχιλλέας Καϊμακλίου 18:00
Πηγή: ΚΥΠΕ














