powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Νέο κάλεσμα ΕΔΕΚ στα αποστασιοποιημένα στελέχη-«Έναρξη της μεγάλης προσπάθειας για ανασυγκρότηση»

Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ, σε συνεδρίαση του στις 27 Οκτωβρίου 2025 ομόφωνα επικρότησε και στήριξε τη δήλωση του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Αναστασίου, μέσω της οποίας είχε καλέσει όλα τα μέλη και φίλους της ΕΔΕΚ, συμπεριλαμβανομένων μελών που για κάποιο λόγο αποστασιοποιήθηκαν, διαγράφηκαν ή ζήτησαν να διαγραφούν, να συμμετέχουν στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ την 9η Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, «η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει την έναρξη της μεγάλης προσπάθειας για ανασυγκρότηση της ΕΔΕΚ, με στόχο ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είχε καλέσει όλους να συμμετέχουν στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή τους και μόνο από την 9η Νοεμβρίου, θα σημαίνει ότι ασπάζονται τις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις του κόμματος, όπως κατοχυρώνονται από τα συλλογικά όργανα και συντάσσονται με την ηγεσία και τον κόσμο της ΕΔΕΚ στην κρίσιμη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Το κάλεσμα αυτό επανέλαβε και το Πολιτικό Γραφείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;