powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δεκαπεντάχρονος δέχθηκε επίθεση από μαθητή σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία, τραυματίστηκε στο πρόσωπο-Καταγγελία σε Αστυνομία και ΥΠΑΝ

Σε καταγγελία στην Αστυνομία, καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας προχώρησε μητέρα 15χρονου μαθητή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άλλο μαθητή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα του παιδιού, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου ο γιός της, ο οποίος φοιτά σε Λύκειο στην επαρχία Λευκωσία, είχε κενή περίοδο και επισκέφθηκε Γυμνάσιο, το οποίο φοιτούσε την προηγούμενη χρονιά, για να δει κάποιους φίλους του. 

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο νεαρός καθώς μιλούσε με δύο κορίτσια εντός του σχολείου, δέχθηκε επίθεση από μαθητή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και έφερε σοβαρές κακώσεις. 

Στη συνέχεια, η μητέρα του μαθητή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ καταγγελία έκανε και στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας να ληφθούν μέτρα για ανάλογα περιστατικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

;