Μάχη με το χρόνο δίνει το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Ρόδου για να κρατηθεί στη ζωή το 3χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στον πάτο πισίνας ξενοδοχείου σήμερα (14/10) το μεσημέρι.
Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της οικογένειάς του και κατέληξε στον πάτο της πισίνας του ξενοδοχείου που βρίσκονται για διακοπές, στο χωριό Λάρδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε κρίσιμη κατάσταση τρίχρονη στη Ρόδο-Βρέθηκε στον πάτο πισίνας ξενοδοχείου
Η 3χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, σε κωματώδη κατάσταση και εγκεφαλικά νεκρό όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Διασώστες του ΕΚΑΒ, γιατροί του νοσοκομείου, αλλά και ένας ιδιώτης ιατρός που βρέθηκε γρήγορα στο σημείο, κατέβαλαν τα μέγιστα ώστε να κρατηθεί η μικρή στη ζωή.
Οι εξετάσεις που έγιναν αργότερα στο νοσοκομείο έδειξαν ότι δυστυχώς ήταν εγκεφαλικά νεκρή και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το ΕΚΑΒ γρήγορα έθεσε σε πλήρη ετοιμότητα την εναέρια μονάδα μεταφοράς του για τη μεταγωγή του κοριτσιού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης ή σε εξειδικευμένη μονάδα στην Αθήνα, όμως προς το παρόν δεν το επιτρέπει η κατάστασή της.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Ροδιακής, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι συνελήφθη ο 30χρονος θείος του άτυχου παιδιού, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της εποπτείας του, καθώς και ο 54χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου. Παράλληλα, αναζητείται ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.
Πηγή: Έθνος