Οι φήμες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζονται και φαίνεται πως η θητεία του στους Μιλγουόκι Μπακς πλησιάζει προς το τέλος της.
Ο Σαμς Σαράνια ανέφερε πως οι ομάδες του ΝΒΑ περιμένουν την ευκαιρία τους για να αποκτήσουν τον «Greek Freak» και τώρα το έδαφος για την αποχώρησή του προετοιμάζει και ο γνωστός ρεπόρτερ του NBA, Μπράιαν Ουίντχορστ.
Ο ίδιος μίλησε στο «First Take» και αναφέρθηκε στο μέλλον του Έλληνα σούπερσταρ.
Τόνισε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκέφτεται και ο ίδιος το να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Ουισκόνσιν και υπογράμμισε πως ολόκληρη η λίγκα προετοιμάζεται για το «αντίο» του «Greek Freak» στους Μπακς.
«Έδωσε ο ίδιος την απάντηση: Είπε 6 ή 7 μήνες. Δεν έβγαλε από το... πουθενά αυτό τον αριθμό. Η λίγκα προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Γιάννη από τους Μπακς.
Δεν είναι προσβολή, είναι η πραγματικότητα. Το ακούς στις ίδιες τις λέξεις και τις πράξεις του Γιάννη ότι το σκέφτεται στο πίσω μέρος του μυαλού του» είπε ο Ουίντχορστ.
"It is very clear to the whole league that Giannis' situation in Milwaukee is probably short term."
— First Take (@FirstTake) October 9, 2025
—@WindhorstESPN on the Bucks and Knicks having trade talks for Giannis 😳 pic.twitter.com/b3j1nk73ZE
Πηγή: Πρώτο Θέμα