powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αποκάλυψη από τη Σαουδική Αραβία-«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συμφωνίας για πώληση»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών, όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος.  

Μια ανάρτηση στα social media, που προέρχεται απ' το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, ήρθε για να ταράξει τα νερά σε μια περίοδο που η Γιουνάιτεντ ψάχνει σανίδα σωτηρίας παρά την πρόσφατη είσοδο του Βρετανού μεγιστάνα Τζιμ Ράτκλιφ στο μετοχικό σχήμα του συλλόγου. Κι αυτό διότι ο Σαουδάραβας επικεφαλής αθλητισμού, Τουρκί Αλ-Σέιχ, άφησε να εννοηθεί το ενδεχόμενο μιας νέας πρότασης-διαπραγμάτευσης (;) για την εξαγορά των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο Αλ-Σέιχ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της Riyadh Season, δημοσίευσε μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ υπονοώντας ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να πουληθεί σε νέο επενδυτή. Ο επικεφαλής της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας -είναι ο θεσμός που έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων στη Σαουδική Αραβία- έγραψε σε ποστ: «Τα καλύτερα νέα που άκουσα σήμερα είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσης συμφωνίας για πώληση σε νέο επενδυτή - ελπίζω να είναι καλύτερος από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες».

Σημειωτέον ότι η οικογένεια Γκλέιζερ, που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών, είχε απορρίψει την πρόταση εξαγοράς ενός καταριανού κονσόρτσιουμ υπό τον σεΐχη Τζασίμ Αλ-Θάνι, όταν πούλησε το 27,7% του συλλόγου στον σερ Τζιμ Ράτκλιφ για 1,25 δισεκατομμύρια λίρες πριν από έναν χρόνο.

Πηγή: Έθνος 

;