Ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν εκ νέου σήμερα, Τρίτη, οι πέντε Ελληνοκύπριοι που κρατούνται παράνομα από τις κατοχικές αρχές από τις 19 Ιουλίου.
Οι πέντε αντιμετωπίζουν την «κατηγορία» της «παραβίασης στρατιωτικής περιοχής», ενώ ένας εκ αυτών αντιμετωπίζει ακόμα την «κατηγορία» της «παράνομης εισόδου» στο ψευδοκράτος και οι άλλοι τέσσερις της «συγκάλυψής» του.
Υπενθυμίζεται, ότι οι πέντε Ε/κ θα εμφανιστούν αύριο, 1η Οκτωβρίου, και ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» στο κατεχόμενο Τρίκωμο. Ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» αντιμετωπίζουν τις «κατηγορίες» της παραβίασης ιδιωτικής περιουσίας και διατάραξης κοινής ησυχίας, ενώ οι δύο εκ των πέντε αντιμετωπίζουν επιπλέον την «κατηγορία» της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Φόνος πίσω από την πτώση του 31χρονου από μπαλκόνι στη Λεμεσό-Έδειξε τραύματα στην κοιλιά η νεκροτομή, συνελήφθη η συμβία του
- Εντόπισαν το όχημα της απόπειρας φόνου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκε κάλυκας από τη σκηνή, εκτός κινδύνου το θύμα
- Στιγμές τρόμου έζησε 44χρονη στο διαμέρισμά της στη Λευκωσία-Της χτύπησε την πόρτα, του άνοιξε και την λήστεψε
- Παρανάλωμα του πυρός όχημα 31χρονου στη Λεμεσό-Ζημιές και σε δεύτερο όχημα