powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο Γιώργος Γεωργίου ανέλαβε Επαρχιακός Γραμματέας του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό-Στο ψηφοδέλτιο ο Πόλυς Ανωγυριάτης

Η Επαρχιακή Γραμματεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου Λεμεσού, ανακοινώνει ότι καθήκοντα Επαρχιακού Γραμματέα του Κινήματος στη Λεμεσό, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γεωργίου σε αντικατάσταση του κ. Πολύ Ανωγυριάτη, ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος της παράταξης στην Επαρχία Λεμεσού.

Όπως ανέφερε το κόμμα σε ανακοίνωσή του, ο κ. Γεωργίου, με μακρά παρουσία και δράση στις τάξεις του ΕΛΑΜ, αναλαμβάνει το έργο της περαιτέρω ενίσχυσης της Επαρχιακής Λεμεσού, με στόχο τη δυναμική παρουσία του Κινήματος στην πόλη και επαρχία Λεμεσού. 

«Με την ευκαιρία αυτή, ενημερώνουμε όλες τις τοπικές αρχές, τους Δήμους, τις Κοινότητες και τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι: 

-Όλες οι επίσημες προσκλήσεις, αιτήματα και επιστολές που αφορούν την Επαρχιακή Λεμεσού του ΕΛΑΜ θα αποστέλλονται εφεξής προς τον κ. Γιώργο Γεωργίου.

-Σε θέματα που αφορούν τους πολίτες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, ο κ. Γεωργίου θα είναι το πρόσωπο επικοινωνίας εκ μέρους του Κινήματος», σημείωσε περαιτέρω.

«Η ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Γεωργίου σηματοδοτεί μια νέα πορεία για το ΕΛΑΜ Λεμεσού, με έμφαση στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, στην προβολή των θέσεων και αρχών του ΕΛΑΜ και στην έμπρακτη παρουσία σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Λεμεσού.

Η Επαρχιακή Λεμεσού καλεί τα μέλη, τους φίλους του Κινήματος αλλά και κάθε πολίτη να σταθούν στο πλευρό της νέας ηγεσίας για τη συνέχιση και ενδυνάμωση του αγώνα μας», κατέληξε η ανακοίνωση.

 

;