powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Δεύτερη σύλληψη 47χρονου για το ένα κιλό κοκαΐνης που εντοπίστηκε σε όχημα 35χρονου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 47χρονου προχώρησαν μέλη της ΥΚΑΝ σχετικά με την υπόθεση ενός κιλού κοκαΐνης που εντοπίστηκαν σε όχημα 35χρονου στη Λεμεσό, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 47χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε βάσει μαρτυρίας, που προέκυψε εναντίον του.

Τη σύλληψη του 47χρονου ακολούθησε έρευνα στην οικία και το αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια της οποίας παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος, στο όχημα του οποίου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά, κατείχε τον ρόλο του αποθηκάριου και μεταφορέα των ναρκωτικών και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη όταν ανακόπη για έλεγχο, με μέλη της ΥΚΑΝ να εντοπίζουν, μέσα σε χάρτινο κιβώτιο, 60 συσκευασίες με ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 910 γραμμαρίων. Στο όχημα εντοπίστηκαν, επίσης, χρηματικό ποσό 140 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο ύποπτος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.​

Τα μέλη της ΥΚΑΝ στη συνέχεια διενήργησαν έρευνα και στην κατοικία του υπόπτου, στη Λευκωσία, καθώς και σε δεύτερο αυτοκίνητο του. Στο διαμέρισμα εντόπισαν συσκευασίες με ποσότητα άσπρης σκόνης κοκαΐνης, μεικτού βάρους 67 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 60 γραμμαρίων περίπου, ενώ στο όχημα εντόπισαν επιπρόσθετη ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 116 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας MDMA, γνωστής και ως «Ecstasy», βάρους 40 γραμμαρίων.

Ο 35χρονος παραδέχθηκε εμπλοκή του στην υπόθεση υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς τους ρόλους που του είχαν ανατεθεί, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνές τους, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις εντός της ημέρας και ενδεχομένως νέες συλλήψεις. 

Ο 35χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο επτά ημέρων

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδέχθηκε ότι αποθήκευε και μετέφερε τα ναρκωτικά ο 35χρονος που συνελήφθη στη Λεμεσό-Δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;