powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ξεκαθαρίζει για την πρόταση Οδυσσέα για τις Βουλευτικές ο Κώστα-«Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος με το Άλμα»

Απαντήσεις για το κάλεσμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη και ενδεχόμενη συνεργασία με το κίνημα Άλμα στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026, έδωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Κώστας Κώστα.

Σε ανάρτηση του ξεκαθαρίζει πως, δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος με το κίνημα Άλμα, ούτε και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα.  

Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ανέφερε πως, «αναφορικά με δηλώσεις του επικεφαλής του κινήματος Άλμα κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι έχει μεταφέρει σε μένα κατ’ ιδίαν το μήνυμα ότι αν αποφασίσω να επαναδιεκδικήσω βουλευτική έδρα, τότε ως κίνημα θα ήταν ευτυχείς αν συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο τους και κυρίως ότι η αντίδραση μου δεν ήταν ούτε θετική ούτε αρνητική, επιθυμώ δημόσια να αναφέρω τα ακόλουθα:

Στις 12/9/25, επικοινώνησε τηλεφωνικώς μαζί μου ο κ. Μιχαηλίδης, με τον οποίο ως βουλευτής συνεργάστηκα για πολλά χρόνια στις Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Μεταφορών και Ελέγχου που συμμετέχω, και ο οποίος με ρώτησε αν έχω αποφασίσει το τι θα κάνω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές».

Παράλληλα προσθέτει πως, «απάντησα ότι είμαι βουλευτής για 3 θητείες, μέλος και στέλεχος του ΑΚΕΛ και αναμένω την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και συγκεκριμένα αν θα είμαι υποψήφιος για 4η θητεία, όπως έχω αναφέρει στο Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, κατά τη χθεσινή μας συνάντηση.

Τέλος, του ξεκαθάρισα ότι δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος με το κίνημα ‘ΑΛΜΑ’ ούτε και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή πολιτική κίνηση», κατέληξε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε επαφή με τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο Δημήτρης Παπαδάκης-Συζητούν κάθοδό του με το Άλμα

Σημειώνεται πως, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ανέφερε πως, συνεχή ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει τόσο προς τον Κώστα Κώστα, όσο και την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, προσθέτοντας πως, εναπόκειται στους ίδιους να αποφασίσουν για το πολιτικό τους μέλλον.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του κινήματος Άλμα, «είναι άτομα που ξεχωρίζουν και «θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση». Τόνισε ότι ο ίδιος θα ήταν ιδιαιτέρως ευτυχής αν είχαν στο ψηφοδέλτιο άτομα της εμβέλειας, της δράσης και των μαχών κατά της διαφθοράς, όπως οι δύο βουλευτές του ΑΚΕΛ. Απέκλεισε, ταυτόχρονα, να συμπεριληφθεί στο δικό τους ψηφοδέλτιο άλλος εν ενεργεία βουλευτής, πέραν των δύο.

;