Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Μοναστηράκι, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μάλαμα, γιο του γνωστού τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus
Συγκεκριμένα, στις 05:30 τα ξημερώματα συνελήφθη στο Μοναστηράκι ο μουσικός Γιάννης Μάλαμας, γιος του γνωστού τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα, κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάλαμας μαζί με ακόμη ένα άτομο είχαν επεισόδιο με οδηγό ταξί, τον οποίο εξύβριζαν και χτυπούσαν τις πόρτες του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, όπου ο μουσικός φέρεται να αντέδρασε έντονα, βρίζοντας τους αστυνομικούς. «Θα δεις τι θα πάθεις όταν δεν έχεις υπηρεσία», φέρεται να είπε σε έναν από αυτούς.
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο Μάλαμας αντιστάθηκε και, την ώρα που επιχειρούσαν να τον βάλουν στο περιπολικό, χτύπησε με το κεφάλι του έναν αστυνομικό της ΟΠΚΕ στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όπου συνεχίζοντας να βρίζει και να απειλεί, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για τα προαναφερθέντα αδικήματα.
Πηγή: Iefimerida
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος: «Όταν έπαθα την ανακοπή, με κατέβασαν στην εντατική πρησμένο, μπλε και κρύο»
- Λάκης Λαζόπουλος: «200 γέροι κουμαντάρουν μια ολόκληρη χώρα σήμερα, θα τρελαθώ»
- Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Ο γιος τoυς έγινε ενός έτους – «Σ’ευχαριστώ που είμαι η μανούλα σου»
- Η εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Με σόκαρε... Έχανα δουλειές»