powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κυκλοφορούσε με 57 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων 58χρονος και του πέρασαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 58χρονου, ο οποίος κυκλοφορούσε με πάνω από 50 κούτες τσιγάρων και ποσότητα καπνού, που ήταν αδασμολόγητα, πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μέλη της Αστυνομίας, συγκεκριμένα μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, γύρω στις 8.00 το βράδυ χθες Παρασκευή, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος, σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στο όχημα εντοπίστηκαν 57 κούτες με τσιγάρα, ακόμη τρία κουτιά με τσιγάρα, και ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους 2 κιλών και 640 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν τις απαραίτητες σημάνσεις και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

Ο 58χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων, όπου λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων του εξέδωσαν ειδοποίηση πληρωμή χρηματικού προστίμου.

Ο 58χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

;