powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οδηγός νταλίκας κάνει παράνομη αναστροφή και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς στις ΗΠΑ

Μια σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, όταν η νταλίκα που οδηγούσε ένας παράνομος μετανάστης στις ΗΠΑ προκάλεσε πολύνεκρο τροχαίο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post, την περασμένη Τρίτη γύρω στις 3 μ.μ., ο οδηγός της νταλίκας Χαρτζίντερ Σινγκ πραγματοποίησε παράνομη αναστροφή στον αυτοκινητόδρομο Florida Turnpike, κλείνοντας με το πελώριο τρέιλερ του όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα ήταν να «καρφωθεί» πάνω του ένα μίνιβαν, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Δύο από τους επιβάτες του μίνιβαν σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος αλλά κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα θύματα ήταν μια 37χρονη γυναίκα από το Πόμπανο Μπιτς, ένας 30χρονος από τη Φλόριντα Σίτι και ένας 54χρονος από το Μαϊάμι.

Η κάμερα από την καμπίνα της νταλίκας κατέγραψε τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης, με το μίνιβαν να καρφώνεται επάνω στο τρέιλερ. Αν και η νταλίκα τραντάχτηκε από την ισχυρή σύγκρουση, ο Σινγκ εμφανίζεται στο βίντεο σχεδόν ατάραχος. Κοιτά από το παράθυρο την τραγωδία που προκάλεσε και σταματά το όχημα, σβήνοντας τον κινητήρα.

Τα πλάνα από το σημείο δείχνουν το μίνιβαν μια άμορφη μάζα σιδερικών, με τα συντρίμμια και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών σκορπισμένα στον δρόμο και την οροφή να έχει αποκολληθεί πλήρως.

Ό Σινγκ συνελήφθη και κατηγορείται για τρεις ανθρωποκτονίες από αμέλεια. Οι υπηρεσίες μετανάστευσης έχουν εκδώσει επιπλέον ένταλμα κράτησης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ μέσω του Μεξικού το 2018. Διέθετε επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης από την Καλιφόρνια, ωστόσο δεν είναι σαφές πώς είχε καταφέρει να το εξασφαλίσει.

5247495454011364 image

Αν καταδικαστεί, αναμένεται να εκτίσει την ποινή του σε φυλακές της Φλόριντα και στη συνέχεια να απελαθεί.

«Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της απερισκεψίας αυτού του ανθρώπου και αμέτρητοι φίλοι και συγγενείς των θυμάτων θα βιώνουν για πάντα τον πόνο της απώλειας. Ο Σινγκ βρίσκεται υπό κράτηση για κατηγορίες ανθρωποκτονίας και παραβίαση της μεταναστευτικής νομοθεσίας. Δεν μπορεί πλέον να καταστρέψει άλλες ζωές πολιτών και επισκεπτών της Φλόριντα», δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας της Φλόριντα, Ντέιβ Κέρνερ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;