Οικονομική διαφορά 150 ευρώ, φαίνεται να ήταν ο λόγος που ο 29χρονος αρχικά είχε λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια τραυμάτισε τον 25χρονο από τη Ρουμανία, στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 29χρονος για τα μαχαιρώματα στη Λάρνακα-Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 26χρονος
Σύμφωνα μες πληροφορίες, ανάμεσα στα δύο πρόσωπα φαίνεται να υπήρχε μεταξύ τους οικονομική διάφορα, 150 ευρώ, για την οποία συζήτησαν και στη συνέχεια ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα.

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 8.00 το βράδυ της Κυριακής, μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, σε περιοχή στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν τον 25χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα στην πλάτη, που φαίνεται να προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Κατά τις έρευνες στην περιοχή, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, είχε νωρίτερα διαπληκτιστεί με τον 25χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 25χρονου με μαχαίρι.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, εναντίον του 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με υπόθεση πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό και μαχαιροφορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαχαιρώματα στη Λάρνακα-Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 26χρονος, ένταλμα σύλληψης για 29χρονο (pics)