Πιστοί στα έθιμά τους, οι κάτοικοι της Αμφίκλειας τίμησαν και φέτος το ψήσιμο του κοντοσούβλι-γίγας, που φέτος «έσπασε» όλα τα ρεκόρ.
Φέτος, φτάνει στο μήκος-ρεκόρ των 130 μέτρων και έχει γίνει παράδοση και μέρος του μεγάλου γλεντιού που ακολουθεί κάθε χρόνο τις πλούσιες Αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Για την παρασκευή του,, χρειάστηκαν 800 κιλά κρέατος και πολλές ώρες προετοιμασίας και ψησίματος, για να απολαύσουν οι επισκέπτες της Αμφίκλειας το μεγαλύτερο κοντοσούβλι της Ελλάδας.