powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονη μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Σε σοβάρη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται 15χρόνη συνεπιβάτης μοτοσικλέτας και στο χειρουργικό Τμήμα του ίδιου νοσοκομείου, ο 24χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, που τραυματίστηκαν σε τροχαίο.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν σε τροχαία σύγκρουση με αυτοκίνητο, η οποία συνέβη στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Λάρνακος, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου ο 24χρονος οδηγός νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου, ενώ η 15χρονη επιβάτης αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χάθηκαν τα ίχνη της 17χρονης Ραφαέλλας στη Λευκωσία (pic)

;