powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ξάφρισαν αποθήκη εταιρίας κλιματιστικών

Υπόθεση κλοπής αποθήκης εταιρείας που ασχολείται με εγκαταστάσεις κλιματιστικών στην περιοχή της βιομηχανικής ζώνης Μεσόγης διέρρηξαν άγνωστοι το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης ενώ από την διάρρηξη  οι φερόμενοι δράστες φέρεται να απέσπασαν μέρος του εμπορεύματος της αποθήκης και να εξαφανίστηκαν.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες κτύπησαν την πόρτα της αποθήκης χρησιμοποιώντας το όχημα τους και ακολούθως την παραβίασαν.

Όπως αναφέρεται το διαθέτει σύστημα συναγερμού το οποίο ωστόσο δεν ενεργοποιήθηκε. Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης δεν έχει ακόμη υπολογίσει το ύψος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;