Με Ανδρέα Σιήκκη κατέρχεται το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δ. Γεροσκήπου, μετά την απόφαση του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ σε πολύωρη συνεδρία χθες το βράδυ.
Oι διεργασίες των κομμάτων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
Το περασμένο Σάββατο με ποσοστό 88,4% επί των ψηφισάντων, τα μέλη της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου αποφάσισαν όπως το Κ.Σ. ΕΔΕΚ να διεκδικήσει την Δημαρχία της Γεροσκήπου με τον Επαρχιακό Γραμματέα της ΕΔΕΚ Ανδρέα Σιήκκη και όχι να στηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο.
Βάσει της καταμέτρησης που ολοκληρώθηκε, επτά από τους ψηφίσαντες στήριξαν τη θέση της συνεργασίας με άλλο κόμμα για τη Γεροσκήπου, τρεις έριξαν λευκό και οι υπόλοιποι 76 ψήφισαν αυτόνομη κάθοδο για διεκδίκηση του Δήμου Γεροσκήπου με τον Ανδρέα Σιήκκη.
Το ποσοστό των μελών της ΕΔΕΚ Γεροσκήπου που προσήλθαν στην κάλπη στις 15 Οκτωβρίου ανήλθε στο 45,5% .
Κατόπιν τούτου η απόφαση τέθηκε ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ που συνήλθε χθες στη Λευκωσία για δεύτερη φορά για λήψη οριστικής απόφασης
Αναλυτικά η ΕΔΕΚ στηρίζει τους ακόλουθους για τους Δήμους της Επαρχία Πάφου, τον Άκη Χρυσόμηλο στο Δ. Πάφου, τον Ανδρέα Σιήκκη στο Δήμο Γεροσκήπου, τον Σταύρο Ιακωβίδη στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς και τον Μαρίνο Λάμπρου στο Δήμο Πέγειας.
Σημειώνεται ότι στο Δήμο Γεροσκήπου την υποψηφιότητα του πρώην Επάρχου Πάφου Γιαννάκη Μαλλουρίδη στηρίζουν τα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ στην Γεροσκήπου ενώ τον νυν Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη στηρίζει ο ΔΗΣΥ μετά από απόφαση του πολιτικού του γραφείου.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 2 λεπτά| OMADA
Στον ΑΠΟΕΛ επίσημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο 20χρονος κεντρικός επιθετικός Pedro Ataide
Πριν 5 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απορρίπτει κατηγορηματικά τα περί απομάκρυνση βρέφους από οικογένεια το Υφυπουργείο Πρόνοιας
Πριν 18 λεπτά| Police Reporter
Διέρρηξαν την Μονή Αββακούμ στο Φτερικούδι-Βρέθηκε παραβιασμένη πόρτα και άνω κάτω μια αίθουσα
Πριν 44 λεπτά| Police Reporter
Πρόστιμο οκτώ χιλιάδων ευρώ σε 80χρονο που πιάστηκε τέσσερις φορές με αδασμολόγητα τσιγάρα
Πριν 52 λεπτά| OMADA
Έντονο ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Παυλίδη, το deal μπορεί να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ
Πριν 58 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Τούρκος υπουργός οδηγούσε 223 χιλιόμετρα και το πόσταρε σε βίντεο-Αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη
Πριν 1 ώρα| ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διάβημα ΠτΒ σε Μέτσολα και Ρουσόπουλο για τους πέντε Ε/κ στα κατεχόμενα-«Προμελετημένη πολιτική πράξη αντιποίνων»


Τρία τουριστικά χωράφια στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
€5,000,000
14:34 - 06 Αυγουστου 2025

Πέντε οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή «Πεύκου», Λακατάμεια
Από €127,000
14:36 - 06 Αυγουστου 2025

Οικιστικό οικόπεδο κοντά στο “K-Cineplex” στον Στρόβολο
€395,000
14:39 - 06 Αυγουστου 2025

Οικιστικό χωράφι στην Πάνω Δευτερά
€310,000
14:39 - 06 Αυγουστου 2025