Πυρ και μανία οι Ομονοιάτες-Μένουν έξω από το γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι

Πυρ και μανία είναι οι Ομονοιάτες, με τη διοίκηση της ομάδας τους, οι οποίοι διαμήνυσαν ότι στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη, αναμένονται να μείνουν έξω από το γήπεδο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Λευκωσίας, μετά το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος, όπου οι πράσινοι έχασαν από την ομάδα της Αμμοχώστου, σε έκτακτη συνεδρία που είχαν, αποφασίστηκε όπως στις 10 Φεβρουαρίου μαζευτούν στο χώρο στάθμευσης στης βόρειας κερκίδας και να κατευθυνθούν προς τη Δυτική, όπου και θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να μην διχάσουμε τον κόσμος μας. Χαραμίσαμε αμέτρητες ώρες ψάχνοντας τον υγιή τρόπο που θα αλλάξει τις καταστάσεις που ζούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο χρόνο.  Δώσαμε όσο χρόνο άντεχαν τα στομάχια μας με την ελπίδα να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Αυτή η στάση μας μερικές φορές, μας έφερε απέναντι και από τον ίδιο μας τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι «τίποτα δεν άλλαξε όμως. Πιστέψτε μας, υποτιμήσατε πολύ το τι εστί να έχετε απέναντι σας αυτό τον λαό. Σε έκτακτη συνεδρία λοιπόν που είχαμε μετά το τέλος του αγώνα αποφασίσαμε για αρχή να προβούμε στην παρακάτω ενέργεια και καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

Τονίζεται ότι «την Παρασκευή 10/02 όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον άρη στο ΓΣΠ, καλούμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ στις 19:00 να μαζευτεί στον πάρκινγκ της βόρειας κερκίδας και μαζικά να κατευθυνθούμε προς την Δυτική κερκίδα όπου και στην έναρξη του αγώνα θα παραμείνουμε έξω από το γήπεδο στέλνοντας το μήνυμα σε όλους ότι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα είναι μέρος σε αυτό το έκτρωμα και πλέον στεκόμαστε απέναντι σε όσους έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτή την τεράστια ιδέα».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «αυτό θα είναι μόνο η αρχή, επιλέξατε λάθος αντίπαλο, επιλέξατε κόσμο για τον οποίο αυτό που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όλη του η ζωή».

Δειτε Επισης

Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα
«Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής στη Μόσχα»