Βλέπει Παπασταύρου ο Φερέρα, αναμένονται εξελίξεις στην Ομόνοια

Συνάντηση με τη διοίκηση της Ομόνοιας θα έχει ο Γιανίκ Φερέρα και αναμένονται εξελίξεις στο στρατόπεδο των πρασίνων για τις μεταγραφικές κινήσεις. 

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός του τριφυλλιού ανέφερε ότι «θα συναντηθούμε αύριο με τη διοίκηση, θα έχουμε άλλη μια μέρα και θα δούμε τι θα γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου. Χάσαμε τον Κακουλλή, ο Χούπερ είναι τραυματίας, ίσως γίνουν αλλαγές στις επόμενες 48 ώρες».

Για το παιχνίδι είπε ότι «νομίζω ότι σήμερα ήμασταν καλοί σε ό,τι αφορά ένταση, μαχητικό πνεύμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αλλά το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο μας δεν ήταν αρκετά καλό για να κερδίσουμε . Παίξαμε με καλή ομάδα, δεν αρκεί η ένταση και η νοοτροπία, απαιτείται και επίπεδο ποδοσφαιρικό. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Με βάση την εμφάνιση πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό. Θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σε μόλις λίγες μέρες κι είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Μας έλειπε δημιουργικότητα, είχαμε κακό τεχνικό επίπεδο, χάσαμε πάσες. Ναι, η Πάφος αν και δεν είδα στατιστικά νομίζω είχε περισσότερη κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν κάτι που επιδιώξαμε αλλά όταν παίζεις με καλή ομάδα με καλούς παίκτες και δεν σου βγαίνει το παιχνίδι πρέπει να μείνεις στο δικό σου μισό και να αμυνθείς καλά. Τους δώσαμε κάποιες ευκαιρίες, πέραν αυτού αμυνθήκαμε καλά. Έχεις 11 παίκτες που πιέζουν, προσπαθούν. Η Πάφος είναι καλή ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Κακουλλή ο Φερέρα είπε ότι «όταν δεις παίκτη να πέφτει στο έδαφος και να κρατάει τον μηρό δεν είναι καλό σημάδι. Φαίνεται πως θα μείνει για τέσσερις βδομάδες εκτός, ελπίζουμε να είναι λιγότερο, αν δεν γίνει το MRI δεν θα ξέρουμε με σιγουριά».

Δειτε Επισης

Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους