Η απάντηση στον Πικέ μετά τη φωτογραφία με την Κλάρα Κία Μαρτί

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Πικέ ότι είναι και επίσημα ζευγάρι με την Κλάρα Κία Μαρτί η απάντηση από τη Σακίρα δεν άργησε να έρθει. Η Κολομβιανή σταρ ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο λικνίζεται υπό τους στίχους του νέου της τραγουδιού «BZRP Music Sessions #53».

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεό της: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue (είδος μουσικής και χορού που προέρχεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και έχει γίνει πολύ δημοφιλές είδος σε όλη τη Λατινική Αμερική)».

Με τον στίχο του τραγουδιού «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική», η Σακίρα «καρφώνει» ξεκάθαρα τον Πικέ.

Η ανάρτηση του Πικέ και η... κατακραυγή

Η ανάρτηση του Πικέ στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατομμύρια likes, αλλά κατακλύστηκε από επικρίσεις τόσο από τους θαυμαστές της Σακίρα όσο και από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Κάποιος σχολίασε: «Ο Γκρέιρα είναι ένας από αυτούς που δεν έχουν ιδέα για το τι θα συμβεί: "Πάω στοίχημα ότι οι γοφοί της Κλάρα λένε ψέματα”».

Ένας άλλος σχολίασε: «Απολαύστε το όσο διαρκεί, τα παιδιά σας βλέπουν και το Instagram».

Μια άλλη ήταν πιο ξεκάθαρη με τα συναισθήματά της: «Θα μπορούσες να περιμένεις λίγο, έτσι δεν είναι; Από σεβασμό προς τον πρώην σύντροφό σου;».

«Το να ερωτεύεσαι κάποιον άλλον είναι εντάξει, τα συναισθήματα δεν ελέγχονται, αλλά δεν ξέρεις πώς να φερθείς», σχολίασε κάποιος άλλος.

Κάποιος απλά είπε: «Δεν ξέρω: "Πόσο μ… πρέπει να είσαι για να αφήσεις τη Σακίρα;”».

Ο τελευταίος καβγάς και η… μάγισσα πεθερά

Ο τελευταίος καβγάς του εν διαστάσει ζευγαριού έρχεται λίγες μόνο ημέρες αφότου η Σακίρα αρνήθηκε να κατεβάσει την κούκλα μάγισσα που δεσπόζει πάνω από το σπίτι της πρώην πεθεράς της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια τοποθέτησε την ανατριχιαστική φιγούρα σε φυσικό μέγεθος στο μπαλκόνι της στη Βαρκελώνη.

Η μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabeu, λέγεται ότι εισέβαλε στο σπίτι της Κολομβιανής σούπερ σταρ και ζήτησε από τους υπαλλήλους της Σακίρα να κατεβάσουν την κούκλα από το μπαλκόνι.

Φαίνεται όμως ότι το αίτημά της έπεσε στο κενό, καθώς ο Πικέ ήρθε αντιμέτωπος με την τρομακτική κούκλα μόλις πριν από λίγες ημέρες, όταν έφτασε στο σπίτι για τον εορτασμό των δέκατων γενεθλίων του γιου του Μίλαν.

Μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού πέρυσι, η Σακίρα κυκλοφόρησε το τραγούδι BZRP ως καρφί στον πρώην αγαπημένος της και τη νέα του σύντροφο.

Οι στίχοι έγιναν viral στο διαδίκτυο: «Συμπεριφέρεσαι τόσο περίεργα, που δεν σε αναγνωρίζω καν. Αξίζω δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Η μαρμελάδα φράουλα αποκάλυψε την απιστία του Πικέ

Η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε ένα μισοάδειο βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο ψηγείο τους κατά την επιστροφή της από επαγγελματικό ταξίδι.

Σύμφωνα με την Daily Mirror ούτε ο Πικέ ούτε και τα παιδιά τους τρώνε μαρμελάδα φράουλα, με την Σακίρα τότε να αντιλαμβάνεται το τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη της.

Η Σακίρα κάνει μία έμμεση, αλλά σαφή αναφορά στο θέμα αυτό στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Te Felicito».

Στο βίντεο υπάρχει μία σκηνή όπου η Σακίρα ανοίγει το ψυγείο, μέσα από το οποίο προβάλλει το κεφάλι του συνεργάτη της, Ράου Αλεχάνδρο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πικέ δεν έχει κατεβάσει από τον λογαριασμό του στο Instagram τις κοινές του φωτογραφίες με τη Σακίρα.

Δειτε Επισης

Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)