Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με την Κλάρα ο Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ έγινε επίσημος στο Instagram με τη φίλη του Κλάρα Κία Μαρτί - μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η πρώην του Σακίρα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που επιτίθεται στον ποδοσφαιριστή και την αγαπημένη του.

Μετά από τόσες συκοφαντίες, ο Ζεράρ Πικέ πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση του και ήδη οι αντιδράσεις είναι πολλές. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν είχε ασχοληθεί δημοσίως με τη νέα του σχέση με κανέναν τρόπο.

Αυτό όμως άλλαξε την Τετάρτη, αφού ανέβασε μια φωτογραφία με την Κλάρα Κία Μάρτι, τη γυναίκα με την οποία φέρεται να απάτησε τη Σακίρα.

Ο Πικέ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του μια σέλφι με την Κλάρα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και άφησε την ενότητα των σχολίων «ανοιχτή».

Σχόλια υπέρ της Σακίρα

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να τάσσονται υπέρ της Σακίρα.

«Μόνο στους άπιστους αρέσει αυτή η φωτογραφία», γράφει κάποιος στο σχόλιό του.

«Αυτό δεν είναι αγάπη, είναι προσωρινή καψούρα», γράφει ένας άλλος.

«Διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι η Σακίρα εκπλήρωσε το όνειρο του Μπολιβάρ: να στρέψει ολόκληρη τη Λατινική Αμερική εναντίον της Ισπανίας», σχολιάζει ένας follower.

«Άλλαξε μια Μερσεντές με ένα Kia», γράφει κάποιος άλλος.

Καμία αντίδραση από την Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εξακολουθεί να απολαμβάνει την επιτυχία της από το «BZRP Music Sessions #53» που έκανε το τραγούδι Νο 1 όλων των εποχών στην πλατφόρμα Spotify.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα χρήματα έχουν μπει στον λογαριασμό της αλλά σίγουρα μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζεράρ Πικέ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σηκώσει το κεφάλι και να συνεχίσει να δέχεται όλο το τρολάρισμα μετά από αυτό το σκάνδαλο. Η εμφάνιση της Κλάρα Κία στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια νίκη για εκείνη, γιατί χρειαζόταν αυτή την επιβεβαίωση από τον Πικέ.

Ίσως η Shakira να μην απαντήσει σε αυτή την επιβεβαίωση της σχέσης τους, αλλά ίσως το κάνει μέσα από ένα άλλο τραγούδι. Σύμφωνα με πληροφορίες η Σακίρα σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός νέου single αργότερα μέσα στο 2023.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι θα αφορά αυτό το τραγούδι, αλλά κρίνοντας από τα τρία τελευταία της, πιθανότατα θα αφορά τον Πικέ και την αγαπημένη του. Προς το παρόν, το μόνο που μπορεί να κάνει η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι να συνεχίσει να απολαμβάνει τα λάφυρα του πολέμου της με τον Πικέ και να εξαργυρώνει τα κέρδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει επίσης να ζει τη ζωή του με τη νέα του κοπέλα όσο πιο φυσιολογικά μπορεί να το κάνει.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio - Μια Ferrari με ένα Twingo»

Η τραγουδίστρια στο νέο κομμάτι δείχνει να αναφέρεται στην 22χρονη με την οποία φημολογείται ότι ο πρώην σύντροφός της άρχισε να βγαίνει πριν ακόμη χωρίσουν, λέγοντας: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Σε άλλο σημείο, εξαπολύει λίγα ακόμα βέλη απευθυνόμενη στον πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα: «Πολύ γυμναστική. Αλλά δούλεψε και λίγο το μυαλό σου».

Η Σακίρα κάνει έναν ακόμη σαφή υπαινιγμό στην Κλάρα Κία με τους στίχους: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται», καθώς το Claramente, όπως λέει στα ισπανικά, παραπέμπει στο Clara, το όνομα της νέας συντρόφου του Πικέ.

 

Δειτε Επισης

Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί