Δεν πωλείται η Έβερτον ισχυρίζεται ο πρόεδρος των μπλε

Ο πρόεδρος της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι, διαψεύδει ότι η ομάδα είναι προς πώληση μιας και αναζητά τους σωστούς ανθρώπους για να συνεργαστούν και να επενδύσουν στο κλαμπ.

Η καταστροφική χρονιά που πραγματοποιεί φέτος η Έβερτον καθώς είναι πλέον 19η στο πρωτάθλημα έχοντας μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια της, έχει επαναφέρει τις συζητήσεις του καλοκαιριού περί πώλησης της ομάδας. Σε χθεσινό δημοσίευμα της Guardian, αναφέρεται πως ο Μοσίρι ζητά 500 εκατομμύρια λίρες για να πουλήσει την ομάδα ενώ θα ήταν ανοιχτός στην παραχώρηση πλειοψηφικού η μειοψηφικού πακέτου μετοχών της. 

Σε συνέντευξη όμως που παραχώρησε ο πρόεδρος των «ζαχαρωτών» το Σάββατο και πριν την ήττα από την Γουέστ Χαμ ανέφερε πως δε σκοπεύει να πουλήσει την ομάδα, απλώς ψάχνει επιπλέον χρηματοδότηση που αφορά το νέο γήπεδο.

Ο Φαρχάντ Μοσίρι ανέφερε πως: «Η ομάδα δεν είναι προς πώληση αλλά μιλάω με κορυφαίους επενδυτές για να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα του γηπέδου. Μπορώ να το κάνω και μόνος μου, αλλά θέλω να φέρω τοπ επενδυτές που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Έβερτον. Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Σε καμία περίπτωση δεν πουλάω την ομάδα, απλά θέλω να φέρω περισσότερη εξειδίκευση που αφορά τις χορηγίες και την εμπορική ανάπτυξη του συλλόγου».

«Ειμαί αφοσιωμένος στην ομάδα, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά στο να μπούμε στην ελίτ. Αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας (των οπαδών). Οι φίλαθλοι είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στον οργανισμό της Έβερτον. Πρέπει να το περάσουμε όλο αυτό μαζί, μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα