Η πρώτη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για το μπλόκο στους οπαδούς-Σκιές για την Ομόνοια

Αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με την επιβολή ποινής για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να διερωτάται γιατί δεν επιβλήθηκε η ίδια ποινή και στην Ομόνοια, η οποία παραπέμφθηκε για τις ίδιες κατηγορίες.

Όπως είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων, έχουν στη διάθεση τους οκτώ μέρες, για να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε έφεση ή όχι.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «είναι μια ποινή που μας εξέπληξε, γενικότερα στη εφαρμογή της. Δεν ήταν ξεκάθαρο υπό ποιος πειθαρχικούς κανονισμούς παραπέμπονται οι ομάδες. Από πλευράς της ΚΟΠ δεν ξεκαθάρισε πλήρως. Δημιουργήθηκε και μια άλλη πορεία, γιατί για τις ίδιες κατηγορίες είχαν παραπεμφθεί και άλλες ομάδες και δεν τιμωρήθηκαν. Πρέπει να υπάρξει μια επεξήγηση. Γιατί εφαρμόζεται σε κάποιες ομάδες και σε κάποιες άλλες όχι; Δεν υπάρχει εγκύκλιος που αναφέρει και ξεκαθαρίζει γιατί τιμωρείσαι με αυτή την ποινή. Είναι μια νέα τιμωρία. Όταν παραπέμπεσαι για μια συγκεκριμένη παράβαση, υπάρχει και η συγκεκριμένη τιμωρία. Για τη συγκεκριμένη ποινή δεν υπάρχει αυτό».

Στη συνέχεια ο Νεκτάριος Πετεβίνος πρόσθεσε πως «ο ΑΠΟΕΛ παραπέμφθηκε για τις κατηγορίες για το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, όπως και η Ομόνοια, όμως δεν τιμωρήθηκε το ίδιο. Με αυτή τη λογική προσπαθούμε κα εμείς να ερμηνεύσουμε τη αυτή τη τιμωρία. Μόλις βγάλαμε ελεύθερη προπώληση, βγήκε η τιμωρία για τον αμέσως επόμενο αγώνα. Ενημερωθήκαμε πως αυτή η ποινή είναι εφέσιμη, έτσι αναστέλλεται η ποινή της για οκτώ μέρες. Από εκεί και πέρα, έχουμε οκτώ μέρες για να αντιδράσουμε στην τιμωρία που μας έχει επιβληθεί. Εάν πρέπει να προχωρήσουμε σε έφεση ή όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ