Ο Μέσι διαφημίζει τη Σαουδική Αραβία με την πιο κριντζ φωτογράφιση

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τον πρωταγωνιστή της νέας καμπάνιας του Υπουργείου Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας με ένα άκρως ιδιαίτερο τρόπο.

Αν και ξεκίνησε με ήττα κόντρα στη Σαουδική Αραβία (2-1), η Αργεντινή έχει καταφέρει να βρεθεί στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Λιονέλ Μέσι, όπως είναι λογικό, αποτελεί τον βασικό πρωταγωνιστή της. Βέβαια, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι μόνο εκεί πρωταγωνιστής, αφού τον βλέπουμε να παίζει κεντρικό ρόλο και στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι λίγες ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ, όπου και υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο αξίας περίπου 25 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και σύμφωνα με το οποίο θα πρωταγωνιστούσε στην καμπάνια τουρισμού της χώρας.

Έτσι, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής άφησε για λίγο στην άκρη τις φανέλες και φόρεσε παραδοσιακά ρούχα της Σαουδικής Αραβίας, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό σε έναν κάπως άβολο ρόλο. Οι φωτογραφίες του στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν από το Visit Saudi, τον επίσημο ιστότοπο του Υπουργεί Τουρισμού, καλώντας τους ξένους (και όχι μόνο) επισκέπτες να ανακαλύψουν τα «αγαπημένα μέρη του Μέσι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

«Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να αποκαλύψετε το ασύλληπτο. Είτε ταξιδεύετε για να ανακαλύψετε νέα πράγματα είτε απλώς για να ξυπνήσετε κάτι μέσα σας, η Σαουδική Αραβία ικανοποιεί κάθε επιθυμία. Λοιπόν, τι περιμένετε; Σχεδιάστε την περιπέτειά σας τώρα!», γράφει το Visit Saudi, δείχνοντας τον Μέσι σε διάφορες περιπέτειες.

Πηγή: gazzetta.gr