Εικόνες ντροπής εντός και εκτός Τσιρείου… Έκαναν «κουμάντο» και πάλι οι χούλιγκανς

Ντροπή προκαλούν οι εικόνες του Τσιρείου, όπου αναβλήθηκε η αναμέτρηση που θα διεξαγόταν μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, μετά από εισήγηση της Αστυνομίας, καθώς αδυνατούσε να εγγυηθεί στον διαιτητή την ασφάλεια της διεξαγωγής της αναμέτρησης και έτσι αποφασίστηκε η οριστική αναβολή. 

Πέτρες, κροτίδες, φωτοβολίδες, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στα χέρια των μανιωδών οπαδών, μετατράπηκαν σε επιθετικά όπλα, τα οποία εκτόξευαν εντός του αγωνιστικού χώρου, μετά και τη γνωστοποίηση της απόφασης για αναβολή της αναμέτρησης. 

Πάντως, όπως αναφέρθηκε και από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα σε κερκίδα οπαδών, οι οποίοι όπως ανέφερε, «είχαν σπάσει πολλά κομμάτια από την κερκίδα, αφαίρεσαν αριθμό καθισμάτων και φαίνεται σκοπός τους ήταν με την έναρξη του αγώνα να τα πετάξουν εντός του αγωνιστικού χώρου».

Επίσης, ανέφερε ότι είχαν σπάσει κερκίδα που ήταν κατασκευασμένη από μπετόν και είχαν μαζέψει τα κομμάτια. Όπως ανέφερε μετά από σύσκεψη που έγινε με τον διαιτητή και τους εκπροσώπους ομάδων, αποφασίστηκε να μην ξεκινήσει ο αγώνας για λόγους ασφάλειας. «Αν ξεκινούσε ο αγώνας θα είχαμε πολλά προβλήματα και αν επέμβαινε η Αστυνομία στις κερκίδες, θα είχαμε περισσότερα προβλήματα», ανέφερε ο κ. Ανδρέου.

Σημειώνεται ότι εκτός σταδίου, οι οπαδοί συνέχισαν τα επεισόδια, ενώ ήρθαν σε μέτωπο και με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν. 

 
               

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: