Δημοσιεύματα για Ζίβκοβιτς-«Μπορεί να σταθεί στη Γιουβέντους ως μπακ»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, σε σημείο το όνομα του να συζητιέται ακόμη και για τη Γιουβέντους.

Μπορεί η Σερβία να αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022 ωστόσο η παρουσία του Άντριγια Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε ως βασικός και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής του ομάδας, κρίνεται ικανοποιητική.

Τόσο μάλιστα ώστε να υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ιταλία που αναφέρουν ότι θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και στην Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Juve Dipendenza που ασχολείται με τα θέματα της "Μεγάλης Κυρίας" ο Σέρβος θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του Μαξ Αλέγκρι από τον Ματία Ντε Σίλιο.

"Η Σερβία έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα Έθνη της «Γηραιάς Κυρίας» έχοντας δώσει ήδη ποδοσφαιριστές όπως ο Φίλιπ Κόστιτς και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και θα μπορούσε να ανοίξει την τριάδα.

Ένας παίκτης που φαίνεται έτοιμος να κάνει το βήμα προς τα εμπρός είναι ο δεξιός φουλ μπακ Άντριγια Ζίβκοβιτς που αγωνίζεται ως εξτρέμ στον ΠΑΟΚ και είναι βασικός στη Σερβία.

Είναι αδιανόητο να σκεφτεί κανείς την πιθανότητα ανταλλαγής του Ζίβκοβιτς με τον Ντε Σίλιο καθώς ο Ιταλός διεθνής δεν θα δεχόταν ποτέ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο μια μεταγραφή του θα άνοιγε τις πόρτες στα Βαλκάνια.

Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας παίκτης που αποδεικνύει στην Εθνική του ότι μπορεί να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα. Το ταλέντο του άλλωστε εκτιμήθηκε σε νεαρή ηλικία ακόμη και από μια από τις καλύτερες ομάδες για την εύρεση πρωταθλητών σε όλο τον κόσμο: την Μπενφίκα.

Με τους Λουζιτανούς δεν κατάφερε να δείξει την κλάση του και έτσι το 2020 τον έστειλαν σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας όπως το ελληνικός, ωστόσο στον ΠΑΟΚ βρίσκει και πάλι τον εαυτό του.

Είναι σίγουρα πολύ περισσότερο επιθετικός μπακ από τον Ντε Σίλιο και η απόκτηση του θα επέτρεπε στον Αλέγκρι να έχει έναν παίκτη που θα καλύπτει πλήρως την πλευρά του και να είναι αποτελεσματικός μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Μάλιστα, στη διάρκεια της καριέρας του είχε πάντα καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα με το προσωπικό του ρεκόρ να είναι τα 14 γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ελληνική σεζόν.

Με ένα ποσό περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, η Γιουβέντους θα μπορούσε έτσι να αποκτήσει έναν μπακ που είναι μόλις 26 ετών και σίγουρα έχει όλα τα προσόντα να τα καταφέρει" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα που μπορεί να αποτελεί ένα κείμενο… προθέσεων παρά απτού ενδιαφέροντος, από την άλλη, όμως δείχνει πόσο καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Ζίβκοβιτς με την παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.