«Παθιασμένος και ταπεινός ο Μουνιόθ, βοηθούσε το παιδί που κουβαλούσε πάγους»

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και την ομιλία του μεγαλομέτοχου της Ανόρθωσης, Χρίστου Πουλλαΐδη, που δημοσιοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε πως «το σημαντικότερο είναι το βαθμολογικό. Το γεγονός δηλαδή ότι μπορέσαμε να κάνουμε ένα βήμα μπρος όσον αφορά τη βαθμολογική μας θέση αλλά και το ότι κερδίσαμε ένα αντίπαλο που τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ντέρμπι. Κρατήσαμε και το μηδέν πίσω, κάτι πολύ σημαντικό για τον προπονητή μας. Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε. Όπως είπε και ο προπονητής μας, χθες η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με την Πάφο δεν ήταν διαφορετική με τη χθεσινή. Η διαφορά είναι ότι χθες μπορέσαμε να σκοράρουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Θεωρούμε πως ήταν ένα ματς που συνοδευόταν από το πρέπει της νίκης και μας κάνει χαρούμενους το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε. Πέραν από τους τρεις βαθμούς, δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε και από σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Άρη».

Για την εμφάνιση του Κεραυνού είπε ότι «ο Ανδρέας ήρθε στην ομάδα γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας τερματοφύλακας με ιστορία εδώ και επίσης ήταν ένα παιχνίδι που κλήθηκε να παίξει ξέροντας ότι δεν είναι πολλές οι ευκαιρείς που παίρνει ένας τερματοφύλακας αν δεν είναι ο πρώτος στην ιεραρχία. Δεν είναι όμως μόνο ο Ανδρέας, είναι και η τριάδα μπροστά. Κάνουμε ειδική αναφορά στον Αντωνιάδη γιατί υπήρχαν φόβοι και κατά πόσο μπορούσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Μας χαροποιεί πάρα πολύ η επιστροφή του γιατί αυτό που πέρασε ο Μάριος δεν είναι καθόλου εύκολο. Και τα υπόλοιπα παιδιά που δούλεψαν σε μια δύσκολη μέρα. Είχαμε και παιδιά όπως τον Κωστάκη Αρτυματά που αγωνίστηκε ως βασικός κι ενώ προερχόταν από τραυματισμό».

Για τον Μουνιόθ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου ανέφερε ότι έχω ξαναπεί πως είναι ένας άνθρωπος που πριν ένα χρόνο προπονούσε στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος για αυτό που κάνει και κυρίως πιστεύει στο ότι με αυτό που έχω να μπορώ να παράγω το καλύτερο δυνατό. Το παιδί που κουβαλούσε χθες τους πάγους τον βοήθησε να τους κουβαλήσει. Είναι δείγμα της ταπεινότητας του. Επίσης είναι πολύ φιλόδοξος».

Για την ομιλία του κ. Πουλλαΐδη που δημοσιοποίησε πρόσθεσε ότι «είναι μια συνάντηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του κ. Πουλλαΐδη μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου και άλλους επώνυμους φίλους της Ανόρθωσης. Αναγνωρίζει κι ο ίδιος ο κ. Πουλλαΐδη ότι η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή και αναζητούνται τρόποι ανάκαμψης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ως προς αυτό ο κ. Πουλλαΐδης θέλησε να καλέσει πολλούς εκ των επιφανών θέλοντας να ακούσει τη γνώμη τους. Όπως είπε και ο ίδιος η Ανόρθωση είναι ο κόσμος της».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει το πλειοψηφικό του πακέτο ο Δημήτρης Χριστοφόρου είπε πως «αυτό έχει καταγραφεί ξανά, πως δηλαδή κάθε πρόταση που μπορεί να σημαίνει τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου που κατέχει είναι προς συζήτηση. Αυτό το παράθυρο το είχε ανοίξει ο ίδιος δημόσια. Επανέλαβε αυτή του τη θέση. Ζήτησε δηλαδή από τους καλεσμένους να πουν τι θεωρούν ως το καλύτερο. Τέτοιου τύπου συναντήσεις η σκοπιμότητα τους είναι να ακουστούν απόψεις που να είναι πρακτικά εφαρμόσιμες».