«Μου άρεσε που δεν είδα Λοΐζου και Παπουλή, τα γεγονότα μιλούν για τον τίτλο»

Τη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι αιωνίων, κλήθηκε να σχολιάσει ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου.  

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως «ήταν πράγματι μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που από ένα σημείο και μετά είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Όμως και πριν μπήκε θετικά στον αγώνα, σε αντίθεση με την Ομόνοια που τους είδα κάπως κουμπωμένους και με τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση και στο γήπεδο εκτός από το σκορ.

Ένας μπορεί να το αποδώσει και στην παρουσία του κόσμου ή ακόμα και στην ψυχολογία που είχαν οι ίδιοι παίκτες πριν μπουν στο γήπεδο. Σε αντίθεση με την Ομόνοια που το είδαν εντελώς αντίθετα από ότι φάνηκε με τον τρόπο που αλληλοστηρίζονταν στο γήπεδο. Έβλεπες έναν Σούσιτς και ένα Γουίλερ με επιθετική τάση. Από την άλλη ο Λέζιακς μια με δυο φορές επιχείρησε να βγει μπροστά κι αυτό έχει να κάνει και με την ψυχολογία του ιδίου αλλά και τις ομάδας του. Όταν δεν είδα τον Λοΐζου να αγωνίζεται, εμένα μου άρεσε. Και τον Παπουλή όταν δεν τον είδα να γυροφέρνει εκεί, πάλι μου άρεσε».

Ερωτηθείς εάν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί για το πρωτάθλημα είπε πως «πιστεύω δεν χρειάζεται να μπει κανένας σε αυτή τη διαδικασία αν μπορεί ή όχι για τον τίτλο. Μιλούν τα γεγονότα. Η ομάδα προοδευτικά γίνεται καλύτερη, αλλά και ο κόσμος με την παρουσία του θέλει να υποστηρίξει αυτή την ομάδα οποιοιδήποτε και αν είναι οι στόχοι. Αυτή είναι η ψυχολογία του κόσμου και εμπεδώθηκε. Τώρα η ομάδα έχει έξι συνεχόμενες νίκες, έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι και φτάνει κάπου κοντά στην κορυφή, νομίζω τα ίδια τα γεγονότα θέτουν τον ΑΠΟΕΛ ως υποψήφιο για να διεκδικήσει τον τίτλο».

Παράλληλα, ο Τάκης Αντωνίου πρόσθεσε πως «φάνηκε ότι φέτος έχει πολύ καλή οργάνωση, πολύ καλό κέντρο η ομάδα. Ξέρει να κρατά την μπάλα το κέντρο και να αποσυμφορεί την πίεση και να βρίσκει χρόνο να ανασυντάσσεται. Έχει μια ηρεμία, η παρουσία του Κρέσπο και του Σαρφό βοηθούν σε αυτόν τον τομέα. Φυσικά μόνο με την άμυνα δεν πας μπροστά, ελπίζω το επιθετικό ξέσπασμα να έχει και συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ