Τελευταίες ανάσες του Παναθηναϊκού πριν την Κύπρο

Με διπλό πρόγραμμα χθες ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τις εν Ελλάδι προπονήσεις του και η Κυριακή περιλαμβάνει ρεπό πριν η αποστολή αναχωρήσει τη Δευτέρα για προετοιμασία στην Κύπρο.

Την τελευταία μέρα της άδειας τους είχαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ, ενώ ατομικό έκανε ο Παλάσιος. Άπαντες θα είναι στην αποστολή, με τον Αργεντινό να παίρνει λεπτά σε κάποια από τα φιλικά και να είναι πανέτοιμος με την επανέναρξη μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε.

Οι «πράσινοι» δώσουν τρία φιλικά, καθώς θα αντιμετωπίσουν την 1η Δεκεμβρίου τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τρεις μέρες αργότερα (4/12) θα παίξουν με την Πάφο και στις 7 του μήνα το «τριφύλλι» θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα. Μια μέρα μετά η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα αρχίζοντας προετοιμασία για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει στο δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου, αρχικά με τον Βόλο για το Κύπελλο και εν συνεχεία με Ιωνικό εκτός και ΟΦΗ εντός για το πρωτάθλημα.

Εξελίξεις σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις αναμένονται μετά την επιστροφή της ομάδας, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να μοιάζει έτοιμος να υπογράψει πρώτος.