Μεγάλη κίνηση από τους Μπακς-Μεταγραφή τίτλου για τον Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς εδώ και πολύ καιρό προσπαθούν να ολοκληρώσουν ένα deal που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα προσθέσει στο ρόστερ τους έναν παίκτη κομβικό για να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος στόχος για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι άλλος από τον Τζέι Κράουντερ, ο οποίος θα φύγει από τους Σανς και τα ελάφια τον θέλουν διακαώς για τον ρόλο που είχε πρόπερσι ο Πι Τζέι Τάκερ.

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι οι Μπακς από πλευράς τους έχουν αρκετούς παίκτες να διαθέσουν για ανταλλαγή. Το ερώτημα όμως είναι, τι απαιτήσεις θα έχουν οι Σανς για να παραχωρήσουν το Κράουντερ. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες στην ουρά που θέλουν να αποκτήσουν τον 32χρονο φόργουορντ.

Η μεταγραφή του Κράουντερ σύμφωνα με όσα λένε στις ΗΠΑ αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Ωστόσο, στην κουβέντα έχουν μπει εσχάτως και οι Ατλάντα Χοκς, αλλά και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και μάλιστα με σοβαρές πιθανότητες να συμμετέχουν στη συμφωνία για τριπλή ανταλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Σανς ψάχνουν από το καλοκαίρι τον τρόπο προκειμένου να παραχωρήσουν τον βετεράνο φόργουορντ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Την περσινή σεζόν ο Κράουντερ είχε 9.4 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.4 κλεψίματα με τη φανέλα τον Σανς. Επίσης, ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι σχεδόν σε όποια ομάδα παίζει πηγαίνει στα play-off και στους τελικούς της περιφέρειας.

Πηγή: in.gr