H συγκλονιστική στιγμή από τα επεισόδια στο Τσίρειο που κέρδισε το απόλυτο respect (pics)

Ανάμεσα στα ντροπιαστικά επεισόδια που αμαύρωσαν ακόμη ένα παιχνίδι, όπως αυτό στο Τσίρειο Στάδιο, μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, μια στιγμή που κατάφερε να απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός, κατάφερε να κερδίσει το απόλυτο respect του ποδοσφαιρικού κόσμου και όχι μόνο. 

Είναι η στιγμή, που ένας εκ των στιούαρτ που βρίσκονταν στο γήπεδο, ανάμεσα στους χούλιγκαν που αντάλλαζαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ τους, μέχρι και μπουνιές, είχε πιάσει στους ώμους του, ένα λιπόθυμο οπαδό. 

Τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος κατ' ακρίβεια είχε καταπιεί τη γλώσσα του και έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθειας. Έτσι, χωρίς να χρονοτριβίσει, ο εν λόγω στιούαρτ μάζεψε με τα δυο του χέρια τον οπαδό και αφού τον έβαλε στις πλάτες του, τον κουβάλησε σε ασφαλές σημείο, για να τον παραλάβει το ασθενοφόρο. 

Ίσως, να ήταν και θέμα λεπτών ή και δευτερολέπτων για να θρηνούσαμε θύμα και σήμερα ίσως να μιλούσαμε και για αιματηρά επεισόδια. 

Οι φωτογραφίες παρακάτω, αποτυπώνουν και μια ωμή πραγματικότητα που όλοι μας οφείλουμε να κοιτάξουμε και να αναλογιστούμε...