ΒΙΝΤΕΟ: Κοίταξε στα μάτια την Αλκμαάρ ο Απόλλωνας, όμως λύγισε στο τέλος

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Απόλλωνα στην Ολλανδία, ωστόσο ηττήθηκε με 3-2 από την Αλκμαάρ στο «AFAS Stadion», σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Όντγκαρντ, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και ακολούθως κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Καμπράλ που κρατά όρθιο τον Απόλλωνα στην Ολλανδία

Στο 19' ο Γιόστερν έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από ενέργεια από τον Χέντι από αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Γιόστεν με προβολή νίκησε τον Βέρχουλστ.

Στο 61' δόθηκε πέναλτι για την Άλκμααρ για παράβαση του Βούκασιν Γιοβάνοβιτς στον Ντε Βιτ. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση του και ήταν εύστοχος σκοράροντας. 

Στο 71' ο Απόλλωνας με γκολάρα του Καμπράλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο άσος της ομάδας της Λεμεσού, με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Στο 85' ο Καρλσόν σκόραρε και με το γκολ του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό, ενώ η Αλκμαάρ στην πρώτη με εννέα. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Ντνίπρο, ενώ η Βαντούζ είναι στην τρίτη με δύο βαθμούς. 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ της Αλκμαάρ και η άμεση απάντηση από τον Γιόστεν

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αλκμάαρ (Βίνσεντ Γιάνσεν): Bέρχουλστ, Χατζηδιάκος (62′ Λάχτο), Μπεουκέμα, Ντέκερ (63′ Βανχάουζτεν), Κέρκεζ, Ρέιντερς, Ντε Βιτ (81′ Μπαζούρ), Κλάσι, Σουγκαβάρα, Όντγκαρντ, Φαν Μπρεντερόντε (63′ Κάρλσον).

Απόλλων (Νταβίδ Καταλά): A. Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Π. Αρτυματάς (78′ Ντιγκινί), Β. Γιοβάνοβιτς, Χαμάς, Χ. Κυριάκου, Σαχάρ (63′ Κολ), Σπόλιαριτς (63′ Ζράντι), Γιόστεν (63′ Βα), Πίττας, Χέντι (85′ Νταμπό).