BINTEO: Πάλεψε απέναντι στη Γιουνάιτεντ η Ομόνοια, αλλά ο Ράσφορντ τη σταμάτησε

Στάθηκε όρθια και κοίταξε στα μάτια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Ομόνοια, η οποία ηττήθηκε με 3-2, στην ιστορική αναμέτρηση, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.    

Η ομάδα της Λευκωσίας έκανε ένα φοβερό παιχνίδι και κατάφερε μέχρι και τα τελευταία λεπτά να διεκδικεί την ισοπαλία από το ματς.

Η ομάδα της Λευκωσίας, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 34'. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λευκωσίας έφυγε στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες, με τον Μπρούνο να δίνει τη μπάλα στον Ανσαριφάρντ και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ντε Χέα. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη στον αγώνα και το γκολ του Ιρανού φορ, ο Ρονάλντο ήταν ανέκφραστος.

Την ίδια ώρα που όλο το ΓΣΠ... γκρεμίστηκε πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ της Ομόνοιας.

       

 
 
  
  
  
  
 
 
 
 

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ, έφερε τούμπα το παιχνίδι, καθώς μέσα σε δέκα λεπτά προηγήθηκε με 2-1.  

Στο 53' η αγγλική ομάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ράσφορντ. Μετά από μπαλιά κατέβασε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με ένα φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεχτό της Ομόνοιας.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Μάντσεστερ με ένα εξαιρετικό γκολ έκανε το 2-1. Ο Ράσφορντ με τακουνάκι βρήκε τον Μαρσιάλ, ο οποίος με εύστοχο πλασέ νίκησε τον Φαμπιάνο.

  
 
 

Στο 84' ο Ράσφορντ σκόραρε και πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, μετά από ασίστ του Ρονάλντο, ενώ ένα λεπτό αργότερα η Ομόνοια απάντησε άμεσα με τον Παναγιώτου.

 

Οι συνσθέσεις των δύο ομάδων:

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς (82′ Μπέζους), Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Ντίσκερουντ (72′ Παναγιώτου), Χαραλάμπους, Μπάρκερ (61′ Παπουλής), Μπρούνο (72′ Λοίζου), Ανσαριφάρντ (61′ Κακουλλής).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνεζ, Μαλάσια (46′ Σο), Κασεμίρο (82′ ΜακΤόμινεϊ), Έρικσον, Φερνάντες (61′ Μαρσιάλ), Άντονι (74′ Φρεντ), Σάντσο (46′ Ράσφορντ), Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ