Παίρνει μέτρα η ΑΕΚ για όσα έγιναν στην «Opap Arena Αγια-Σοφιά»

Το πρώτο της παιχνίδι στην «Opap Arena/Αγια-Σοφιά» έδωσε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, μπροστά σε περίπου 33.000 οπαδούς της, σε μία ατμόσφαιρα που πέρασε στην ιστορία και οι εικόνες ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και περιστατικά που προβλημάτισαν και ανησύχησαν την ΠΑΕ ενόψει των επόμενων αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα στο νέο γήπεδό της.

Στα εγκαίνια και στο πρώτο ματς της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρξε υπεράριθμη παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που εκτός από βαριά πρόστιμα ελλοχεύει τον κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο επικίνδυνο συμβάν για αρκετό κόσμο που βρίσκεται στο νέο «σπίτι» της ομάδας.

Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλουν να βάλουν τέλος στην παράνομη είσοδο στο γήπεδο από κάποια «ανοικτά» σημεία, ώστε να μην παρατηρηθεί ξανά το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Το δεύτερο αφορά τα καπνογόνα, καθώς η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία και η ατμόσφαιρα εκτός από αποπνικτική καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα για περίπου 20 λεπτά.

Στην ΠΑΕ έχουν καταγράψει όλα αυτά τα περιστατικά και σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εικόνα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (στις 16/10) και παράλληλα να λειτουργήσουν όλα άψογα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (στις 30/10).

Πηγή: sport-fm.gr