Οι αυστηρές οδηγίες της Αστυνομίας για τον αγώνα της Ομόνοιας με Γιουνάιτεντ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί την Πέμπτη 06.10.2022 και ώρα 19:45, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τα την 3η Αγωνιστική του EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων OMONOIA – MANCHESTER UTD, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου και τα σημεία ελέγχου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:45.

Ανακοινώνεται ότι:

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Βόρειες, Ανατολικές Κερκίδες και μέρος της Νότιας Κερκίδας (προς ανατολικά) του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα κατευθυνθούν στο Στάδιο να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Βόρειο χώρο στάθμευσης.

Θα υπάρχει αυστηρώς έλεγχος εισιτηρίων και κάρτας φιλάθλου ως εκ τούτου θα δημιουργηθούν σημεία ελέγχου στο Βόρειο χώρο Στάθμευσης και στο Δυτικό χώρο στάθμευσης. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο Στάδιο για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι που εξασφάλισαν εισιτήρια στην Νότια και Ανατολική Κερκίδα προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τα σημεία ελέγχου που θα βρίσκονται στο Βόρειο Χώρο Στάθμευσης προς NUEVO CAMPO, καθότι δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπροστά από την Νότια Κερκίδα προς Ανατολικά.

Φίλαθλοι που θα φέρουν διακριτικά της MANCHESTER UTD δεν θα τους επιτραπεί είσοδος στις κερκίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

MANCHESTER UTD

Οι φίλαθλοι της MANCHESTER UTD θα καταλάβουν μέρος της Νότιας κερκίδας του Σταδίου.

Τα λεωφορεία των φιλοξενουμένων θα σταθμεύσουν στο Νότιο χώρο στάθμευσης.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Η είσοδος στο Στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του Σταδίου.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Βόρεια και Δυτικά Ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του Σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.