Ψάχνει εξιλέωση με Καρμιώτισσα ο ΑΠΟΕΛ και φουλάρει για προπονητή

Δεκάδες ονόματα, σε μια προσπάθεια να καταρτιστεί η τελική λίστα όπου θα γίνει η επιλογή του εκλεκτού για την τεχνική ηγεσία, αξιολογεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.  

Ήδη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο ανάμεσα στον σύλλογο της Λευκωσίας και τον Σωφρόνη Αυγουστή, έχουν αρχίσει να παίζουν διάφορα ονόματα στο ρεπορτάζ της ομάδας, για το ποιος εν τέλει θα είναι ο διάδοχος του Κύπριου τεχνικού στον γαλαζοκίτρινο πάγκο. 

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητα είδαν ορισμένα ονόματα, εκ των οποίων οι Βλάνταν Ιβιτς, Ντιέγκο Λοπες και Νταμίρ Κάναντι. Σημειώνεται, ωστόσο, πως όποιος και αν είναι ο αντικαταστάτης του Κύπριου τεχνικού και κληθεί να αναλάβει αυτή τη στιγμή τον σύλλογο της Λευκωσίας, θα έχει ένα δύσκολο έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη Σωφρόνη ο Πετρίδης-Τα δύο ονόματα στο προσκήνιο

Είναι γεγονός, πως ο ΑΠΟΕΛ είναι μια νέα ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνο, ωστόσο η εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν ήταν και η καλύτερη. 

Η συγκομιδή των οκτώ βαθμών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν είναι και η αναμενόμενη, καθώς εάν αναλογιστεί κανείς ότι από τα πέντε παιχνίδια που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχος, είχε απολογισμό δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Το τελευταίο παιχνίδι που οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν στην έδρα τους, ήταν πέρυσι στις 10 Απριλίου, όταν επικράτησαν με 2-1 της Πάφου, για τα πλέι οφ. 

Στον αγώνα κόντρα στην Καμριώτισσα, καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας, θα έχει ο Μάκης Σεργίδης, σε ένα αγώνα που ο ΑΠΟΕΛ θα αναζητήσει την άμεση επιστροφή του στις νίκες αλλά και τις πειστικές εμφανίσεις.

Παράλληλα, μετά το παιχνίδι της Παρασκευής το κεφάλαιο προπονητής αναμένεται να κλείσει, με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να αξιολογεί αρκετούς προπονητές, με σκοπό να καταλήξει σε ένα προπονητή, ο οποίος θα βοηθήσει άμεσα τη νομάδα να ορθοποδήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωσε τον προσωρινό αντικαταστάτη του Αυγουστή ο ΑΠΟΕΛ