Υπεραμύνεται η Αστυνομία για τα νέα επεισόδια ντροπής-Πώς τοποθετείται

Ντροπιαστικά επεισόδια σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά σε αγώνα ποδοσφαίρου, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου. Με το πέρας της αναμέτρησης ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού έθεσαν φωτιές σε διάφορα σημεία εκτός του σταδίου, ενώ έριχναν πέτρες και φωτοβολίδες σε διερχόμενα οχήματα. 

Από την πλευρά της η Αστυνομία, παρενέβει με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ γίνεται δυσκολότερο το έργο της, καθώς οι οπαδοί χάθηκαν στο σκοτάδι. 

Μιλώντας στον Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «η βία είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και εμάς και σήμερα στην πρωινή σύσκεψη θα αποφασιστούν κάποια μέτρα που πρέπει να γίνουν για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Μετά το παιχνίδι στο ΓΣΠ, οπαδοί των δύο ομάδων έξω από το γήπεδο, κοντά στον αυτοκινητόδρομο άρχισαν τον πετροβολισμό και τη ρίψη φωτοβολίδων προκαλώντας εστίες φωτιάς. Η Αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβη και να κάνει χρήση δακρυγόνων. Ένα όχημα δέχθηκε φωτοβολίδα και προκλήθηκε πυρκαγιά. Ευτυχώς τα δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτό δεν τραυματίστηκαν. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η φωτοβολίδα κατέληγε εντός του αυτοκινήτου».

Επίσης, όπως πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου, «άτομο που περπατούσε δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από αντικείμενο, ευτυχώς είναι καλά όμως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι ότι δεν πρέπει να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Ενδεχομένως σήμερα να έχουμε κάποιες εξελίξεις για τα όσα έγιναν στην Αρένα που είναι πιο εύκολο το έργο από ότι στο ΓΣΠ που ήταν έξω στον δρόμο και στο σκοτάδι. Θα προχωρήσουμε να εντοπίσουμε όμως αυτά τα άτομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: