Αργυρός ο Ηλίας Γεωργίου στο Μονόζυγο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού

Με το αργυρό μετάλλιο στο Μονόζυγο επιστρέφει ο Ηλίας Γεωργίου από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, στο Παρίσι αγωνίστηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της γυμναστικής αφού είναι και το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ από τις 25/10 μέχρι και τις 07/11/2022.  Στον ίδιο τελικό του Μονόζυγου αγωνίστηκε και ο Μάριος Γεωργίου ο οποίος μετά από πτώση κατετάγη στην 8η θέση.

Ο πρωταθλητής στους Κρίκους Σωκράτης Πηλακούρης κατέκτησε την 6η θέση στο Τελικό των Κρίκων και δείχνει και αυτός με τη σειρά του ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης στον αγώνα συμμετείχε και ο αθλητής Μιχάλης Χαρή.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Παναγιώτης Πετρίδης, Παναγιώτης Σιήππης και Ηρόδοτος Γιωργαλλάς. Φυσιοθεραπευτής ήταν ο Γιώργος Κουτσούδης και κριτής της αποστολής ο Δημήτρης Άγγονας.