To «The Redeem Team» αποκαλύπτει το bullying του Κόμπι Μπράιαντ στον Πάου Γκασόλ

Το ντοκιμαντέρ για το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο των ΗΠΑ με τίτλο «The Redeem Team» θα βγει στις οθόνες από το Netflix στις 7 Οκτωβρίου, ωστόσο και μόνο τα teaser αρκούν για να εκτοξεύσουν την ανυπομονησία.

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ αφηγούνται γλαφυρά την ιστορία με τον Κόμπι Μπράιαντ να δίνει το στίγμα με την έναρξη. Ο «Black Mamba» δεν νοιαζόταν αν ο Πάου Γκασόλ ήταν συμπαίκτης του στους Λέικερς και του απέδειξε πως οι ΗΠΑ δε χάνουν το χρυσό.

«Ο Κόμπι είπε να θέσουμε τον τόνο από το ξεκίνημα. "Τρέχω πάνω στο @@@μένο στήθος του Γκασόλ" μας λέει», αναφέρει ο ΛεΜπρόν, που αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή πως δε θα χάσει η ομάδα του το μετάλλιο. «Ορκίζομαι ότι στην πρώτη κατοχή έτρεξε πάνω του και εμείς αναρωτιόμασταν... Το έκανε αυτό στον συμπαίκτη του στους Λέικερς; Δεν πρόκειται να χάσουμε, το καταλάβαμε αμέσως».

 

Από την πλευρά του ο Ντουέιν Γουέιντ είδε στα μάτια του Γκασόλ την απορία που είχε, μετά από τα πεπραγμένα του Κόμπι. «Στην πρώτη κατοχή έπεσε πάνω στον Γκασόλ και εκείνος αναρωτιόταν "τι συμβαίνει";» αναφέρει ο θρυλικός γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ και αναμένουμε την 7η Οκτωβρίου για να μάθουμε ακόμα περισσότερες ιστορίες από εκείνη την ομάδα των ΗΠΑ.