Consulco City Dialogue: Ραγδαία ανάπτυξη παρά τα εμπόδια για Λονδίνο και Λεμεσό.

Η Consulco, διαχειριστής επενδύσεων ακινήτων και πιστώσεων με γραφεία στο Λονδίνο και τη Λεμεσό, οργανώνει το συνέδριο Resilient Cities: London and Limassol.”, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 στις 12:00-13:30 (GMT +3).

Σταθερός και ασφαλής προορισμός για συναλλαγές επενδύσεων είναι εδώ και δεκαετίες η Βρετανία.  Το Λονδίνο, σήμα κατατεθέν της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας, θεωρείται εξαιρετικό μέρος όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και για τους ξένους επενδυτές. Όσο για το κλάδο των ακινήτων του Λονδίνου, ο καθένας θα μπορούσε να αναγνωρίσει πως πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους στον κόσμο: εξάλλου, η βρετανική πρωτεύουσα είναι μια από τις πιο περιζήτητες επενδυτικές αγορές ακινήτων στον κόσμο.

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται και χιλιάδες μίλια μακριά, σε μια κυπριακή πόλη. Ο λόγος για τη Λεμεσό, όπου όλο και πιο πολλά ξένα κεφάλαια εμπιστεύονται την πόλη για επενδύσεις εκατομμυρίων.

Κοινό στοιχείων των δύο πόλεων δεν είναι μόνο το θετικό επενδυτικό κλίμα και οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης, αλλά και η αντοχή που υπέδειξαν στις μεγάλες προκλήσεις. Τόσο η Λεμεσός όσο και το Λονδίνο κατάφεραν να ξεπεράσουν κατά πολύ άλλες πόλεις της ηπείρου, έχοντας, μάλιστα, βρεθεί αντιμέτωπες με εξωγενείς παράγοντες που, υπό άλλες συνθήκες, θα συνέβαλλαν σε βαθιά κρίση της αγοράς.

Το ζήτημα θα συζητηθεί εκτενώς στο συνέδριο της Consulco με θέμα: «Resilient Cities: London and Limassol» που θα γίνει διαδικτυακά στις 16 Ιουνίου 2022. Ανάμεσα στις πολλές καταξιωμένες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν στο συνέδριο είναι ο Darren Rodwell, Deputy Chair του London Councils, ο οποίος θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το Λονδίνο θεωρείται ένα διεθνές κέντρο επενδύσεων.

Η Debbie Jackson, Executive Director of Growth, Planning and Housing, του City of Westminster Council, θα μιλήσει σχετικά με τις ευκαιρίες που ανέδειξε η πανδημική κρίση στο Westmister γύρω από τον τουρισμό, τις επενδύσεις και άλλους νευραλγικούς τομείς ενώ η Ruth Duston OBE, MD, Primera Corporation and Chief Executive, South Westminster BIDs θα καταπιαστεί με το άκρως ενδιαφέρον θέμα των περιοχών επιχειρηματικής βελτίωσης.

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετάσχει και ο Αντρέας Τσουλόφτας, Πρόεδρος του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, ο οποίος θα αναδείξει τη ραγδαία οικονομική ανάπτυξη της Λεμεσού. Το γεγονός θα τιμήσει και ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαίδης, ο οποίος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και σε έργα που πραγματοποιούνται που ανεβάζουν τη Λεμεσό σε υψηλότερα πρότυπα. Τέλος, στο διάλογο θα συμμετέχει και ο Ανδρέας Πισίας, Διευθύνων Σύμβουλος του CIBA, ο οποίος θα αναφερθεί στις εξελίξεις του ρόλου και της δομής των διεθνών εταιρειών τα τελευταία 30 χρόνια και θα σκιαγραφήσει τα βημάτα που πρέπει να γίνουν για να στηριχθούν οι διεθνείς επιχειρήσεις και οι εύποροι, καθώς και η Κύπρος στο σύνολό της.

Η Consulco διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση, συγκεντρώνοντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής του Λονδίνου και της Λεμεσού, ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες και απόψεις προς όφελος των επενδυτικών κοινοτήτων των δύο πόλεων.

Πληροφορίες

Τίτλος: Resilient Cities: London and Limassol.

Ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022

Ώρα: 12:00 μ.μ.

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, πατήστε εδώ.

 

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας